Tudtad, hogy vannak PC Aréna átvevőpontok is?
PC Aréna Blog

Tudtad, hogy vannak PC Aréna átvevőpontok is?

Apr 24, 2024

Félelmek a felújított laptopokkal kapcsolatban

Sok kérdés érkezik hozzánk azzal kapcsolatban, hogy vajon valóban jó minőségűek-e a felújított laptopok, számítógépek, amelyeket kínálunk. A válasz azonban mindig megnyugtató: teljes mértékben.

Ezek a gépek többségében ugyanis külföldről származó, a business kategóriába tartozó eszközök, amelyeket 1-2 éves használat után lecserélnek a cégek. Ez azonban azt is jelenti, hogy a felszerelések nagyrészt kifogástalan minőségűek, mivel élettartamuk jóval hosszabbra lett tervezve ennél.

Így hát ezek nem is igazán használt laptopok, hanem szinte újak, hozzánk érkezve pedig teljes körű kivizsgáláson esnek át. Mindegyik alkatrészt megnézzük, és ha kell, kicseréljük. Mielőtt megvételre kínálnánk, megbizonyosodunk arról, hogy az eszköz valóban működőképes, nem lesz gond a használatával.

Amikor tehát használt laptopot vásárolsz, valójában egy felújított, jól működő szerkezetet veszel meg, töredék áron. Ráadásul mindegyik, általunk forgalmazott termékre 2 év garanciát is kapsz, így ha bárminemű problémád akadna a működtetés során, nagy eséllyel tudjuk orvosolni.

Hogy biztosabb legyél a dolgodban: PC Aréna átvevőpontok

A legtöbb vásárló szívesen jön be személyesen üzletünkbe, Nagytarcsára, a Neumann János utca 4. szám alá, hiszen itt egyrészt akár 3-4 órán belül is átveheti a megvizsgált, felújított gépet, másrészt meg tudja tekinteni, hogyan is néz ki az eszköz a valóságban.

Akik azonban nem a közelben laknak, és nem tudnak eljönni, idáig csak a házhoz szállítást kérhették. Bár minden termékünkre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is adunk, mégis jobbnak láttuk, ha bővítjük az átvételi lehetőségek körét, így születtek meg a PC Aréna átvevőpontok.

Ha ezek valamelyikére ellátogatsz, akkor ugyanúgy, mint a nagytarcsai üzletünkben, lehetőséged nyílik megnézni, kipróbálni a választott eszközt, így személyesen győződhetsz meg annak minőségéről. Ezzel a megoldással erősíteni kívánjuk ügyfeleink egyébként is pozitív véleményét rólunk: A PC Aréna évek óta ügyfélbarát, megbízható bolt hírében áll.

Hol találhatók a PC Aréna átvevőpontok?

A telefonos kiegészítőket árusító ProPhone vállalattal kötött együttműködésünk értelmében már az ő üzleteikben is át tudod venni a megrendelt laptopot, számítógépet, monitort vagy bármely más számítástechnikai kelléket.

Budapesten több helyen is van mód erre, így nem kell ezért a közeli Nagytarcsára utaznod. A fővárosban az alábbi helyeken várnak téged a PC Aréna átvevőpontok:

  • Campona bevásárlóközpont (XXII. kerület, Nagytétényi út 37.) – ProPhone Campona I. emelet
  • Savoya bevásárlóközpont (XI. kerület, Hunyadi János út 19.) – ProPhone Savoya Park

További átvevőpontjainkat az alábbi településeken találod – mind az Auchan áruházban van:

  • Csömör
  • Miskolc-Dél
  • Miskolc-Észak
  • Solymár
  • Szigetszentmiklós
  • Szolnok

Így tehát, ha a fentebb felsorolt városokba könnyebb átjutnod, akkor ott is személyesen átveheted a kiválasztott PC Aréna terméket, általában a rendelést követő 1-2 munkanapon belül. Annyi a teendőd, hogy vásárláskor a szállítási módoknál a ProPhone átvételi pont lehetőséget jelölöd ki.

További lehetőségek

Webáruházunk kínálatából úgy tudsz rendelni, ha a keresők segítségével kiválasztod a téged érdeklő modellt, majd a kosárba helyezed azt. Ha a személyes átvétel nem opció, akkor kérj házhoz szállítást: van háztól házig garanciánk is.

A fizetés történhet bankkártyával, bankon keresztüli előre utalással, de utánvétellel is – az utóbbi esetben a futárnak készpénzzel és kártyával is fizethetsz, de a szállítási költségen felül plusz 560 Ft-ot is felszámolunk utánvételi díjként.

Amennyiben a kézhez vételt követően mégsem vagy elégedett a termékkel, akkor kérhetsz cserét, illetve a termék visszaküldése után visszakapod a vételárat, ha nem sikerült másik gépet választanod. Nincs vesztenivalód!

Válaszd a PC Aréna megbízható termékeit, rendelj tőlünk felújított laptopot biztonságos módon jó áron, kedvező feltételekkel!